Kruidenierswaren

Verassend, Anders, genieten van lekker eten & drinken


Nee dit zijn geen tubes verf maar fruitmelange in een tube. deze delicatesse is afkomstig uit Portugal.

Gebruik het op een blokje kaas.

OP=OP

 


We hebben een ruim assortiment met bijzondere, echt Italiaanse producten voor pasta & pizza. Stel een mooi pakket samen, laat het feestelijk verpakken en u heeft een smaakvol cadeau. U kunt het natuurlijk ook zelf bereiden en iemand verassen met een etentje.

______________________________________________________________________

Ken jij, of ben jij een keukenprinses/prins? Dan hebben wij voor haar/hem een prachtig assortiment olie en azijn. Feestelijk verpakt een welkom cadeau.


Verassend, Anders, genieten van lekker eten & drinken


Een door klant zelf samengesteld, smakelijk cadeautje


Deze Balsamico is tongstrelend, je gebruikt het in salades, over vlees, in de carpaccio en is ook heerlijk met kaas


 

De klant die dit pakket samenstelde had geen ervaring, maar zeg eens eerlijk, hij heeft er kijk op en degene die het als cadeautje kreeg was er bijzonder blij mee. Leuk toch


Soms is het wel fijn om een dipje te hebben. Tons mosterd is een uitstekende keuze voor een kaas dipje, knap je van op


Deze dressings zijn van de acteur Paul Newman. De winst van dit bedrijf gaat naar goede doelen, voornamelijk naar kinderen met kanker. 


Zij heeft alles al, dat is een uitspraak die in de winkel nog al eens voorbij komt als er een cadeautje bedacht moet worden. Wij hebben in ons assortiment een mooie sortering kruiden/smaakmakers voor liefhebbers van lekkere gerechten.

Met de rest van ons assortiment stelt u zelf eenvoudig een mooi, smaakvol, eetbaar cadeau samen. Natuurlijk helpen wij u graag en pakken het feestelijk voor u in


Verassend, Anders, genieten van lekker eten & drinken


Ahorn siroop is een echte smaakmaker die zich met niets anders laat vergelijken. Ahorn siroop is ook een prima suikervervanger, alles waar normaliter suiker in wordt gebruikt kan vervangen worden door A Horn siroop.

Om maar even wat toepassingen van ahornsiroop te noemen: in de yoghurt, op pannenkoeken, bij het bereiden van stoofperen en wellicht heel bekend als smaakmaker op spareribs.

 Wij verkopen deze Canadese variant welke bovendien ook nog biologisch is