kaas & noten

Verassend, Anders, genieten van lekker eten & drinken

bed and breakfast Oostvoorne

Wij hebben een uitgebreid assortiment VERSE noten, we verpakken ze zelf in handzame porties in zakjes en/of bakjes.


smoked deviled eggs 

BOODSCHAPPEN

  • 12 hardgekookte eieren, gepeld en in de lengte doormidden gesneden
  • 120 ml mayonaise
  • 60 gram fijngeraspte Stompetoren Oud
  • 75 gram verkruimelde uitgebakken bacon
  • 2 eetlepels sweet pickle relish
  • 1 eetlepel mosterd
  • 3 bosuitjes, gesneden (optioneel 

Bereidingstijd: 20 minuten Porties: 12

BEREIDING

1.Verwijder de eidooiers en bewaar de eiwithelften. De dooiers lichtjes fijnstampen in een kleine kom en de andere ingrediënten al roerend toevoegen.

2. Het mengsel met een lepel of spuitzak in de eiwithelften aanbrengen. Desgewenst garneren met extra Stompetoren, bacon en bosuitjes.

De Smoked Deviled Eggs in de koelkast 

bewaren totdat ze worden opgediend.


Torta Campagnola Marca Oro.

Brie, een zachte kaas met schimmelkorst uit Italië 


Verassend, Anders, genieten van lekker eten & drinken




El Pastor

Queso de Cabra Semi Curado

Spaanse, half harde gerijpte geitenkaas, 60 dagen gerijpt. Lekker op de tapasplank, in combinatie met Quince marmelade.


Verassend, Anders, genieten van lekker eten & drinken


Buratta Pugliesi Artigianale

Een vol romige zachte kaas van koemelk maar tegelijkertijd heerlijk fris en luchtig. Burrata doet aan de buitenkant denken aan een ‘reguliere mozzarella’ echter is de Burrata gevuld met Italiaanse stracciatella; een jonge kaas dat qua structuur veel weg heeft van een dikke room. De kern van deze zachte kaas is hierdoor extra romig en zacht van structuur.

Deze klassieke (grote) Burrata is van hoge kwaliteit, gevuld met extra room en gewikkeld in een groene blad zoals we deze in Italië zien. De burrata heeft een gewicht van circa 250 gr.

 




Langres is gemaakt van volle rauwe koemelk. Deze gewassen korstkaas heeft een romige kaasmassa en is sterk van smaak


Van kaasboerderij Mulder uit Melissant

hebben wij een aantal heerlijke boerenkazen in ons assortiment.

Verkrijgbaar in Belegen, extra belegen en oud.

Eenmaal geproefd en je bent verkocht, of verknocht of allebei.



Niet voor niets is onze Stompetoren kaas vele malen beoordeeld als de lekkerste kaas van Nederland.

Kom maar proeven waarom!

Kaas waar je graag voor terugkomt


Afkomstig uit Italië is deze Blu di Roj, het is een ambachtelijk blauwaderkaas die de gastronomie van Italië uitstekend weergeeft. Gemaakt in de streek Piemonte, gemaakt van rauwe koemelk en heeft een vetpercentage van 25%


Verassend, Anders, genieten van lekker eten & drinken



Wie te snel kijkt denkt misschien dat het ijs is. Het is onze nieuwste roomkaas met

olijven, met peppadew of met cranberry. Prikkel je smaakpupillen met deze bijzondere smaken.


 Tynjetaler Friese Boeren gaten kaas


Verassend, Anders, genieten van lekker eten & drinken

Delfts Blauw, degene die graag een blauwschimmel kaasje eten moeten deze licht pittige, van koemelk bereide kaas, absoluut een keer geprobeerd hebben.



De Belgen zijn fier op dit kaasje.

Brugge Blomme is een romig fluweelzacht kaasje, het kaasje heeft een pittige smaak en een krokant korstje.

 Goed te combineren met een licht fruitige rode wijn.


Queso Manchego is een schapenkaas uit Spanje. Manchego heeft een licht pittige en zoute smaak. Het kaasje is uitstekend geschikt als onderdeel van uw tapas en laat zich makkelijk combineren met bier, wijn en sherry


Uit Ouddorp afkomstig hebben wij deze Geitenkaas met fenegriek in ons assortiment, het is een romige kaas met een beetje notensmaak door de fenegriekzaadjes.


BOODSCHAPPEN

  • 230 gram campanelle-pasta of vlinderpasta, gekookt en afgegoten
  • 1 potje geroosterde rode paprika, uitgelekt en grof gesneden
  • 1 (400 gram) blik artisjokkenhartjes, uitgelekt
  • 165 gram Kalamata-olijven zonder pit, doormidden gesneden
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 3 eetlepels balsamicoazijn
  • 230 gram in blokjes gesneden Stompetoren Grand Cru
  • 3 eetlepels grofgesneden verse basilicum
  • zout en peper naar smaak

Porties: 4

Bereidingstijd: 20 minuten

Te verdelen in: 8 porties bijgerecht

BEREIDING

1. De pasta, rode paprika,

artisjokkenhartjes en olijven bij elkaar voegen.

2. De olijfolie met de azijn mengen en

aan de pastamix toevoegen.

3. Dan Stompetoren en basilicum erdoorheen roeren.

4. Zout en peper naar smaak toevoegen.

Italie

Magor is een romige kaas die uit laagjes Gorgonzola en Macarpone is opgebouwd. De afgebeelde variant is bovendien verrijkt met dadels en balsamico.

 Buon Appetito 


Verassend, Anders, genieten van lekker eten & drinken